Het Erf

Op ons erf is een grote speelschuur aanwezig met o.a. een tafeltennistafel, airhockey, voetbalspel, skelters, kinderfietsjes en dergelijke. Buiten is een trampoline, een kleine glijbaan en een zandbak. Bij mooi weer zetten wij een zwembad op. We hebben kippen (en een eitje voor u), cavia’s, wolvarkentjes en pony’s. Ook lopen er twee Labradors rond op ons terrein die graag geknuffeld worden door jong en oud. Vanaf het erf kunt u de Lemelerberg op met de fiets, mountainbike, paard of met de benenwagen. Een rondje langs de molens in Ommen of een bezoek aan het avonturenpark Hellendoorn; zwemmen in de Vecht of een bootje huren…het is allemaal mogelijk vanuit Lemele!

We hebben, in overleg, ruimte voor uw paard of pony als u die graag mee wilt nemen; Ons Paddock Paradise met inloopstal en weidegang op fructaan-arm paardengras bevindt zich achter onze boerderij en de vakantiehuisjes. Er is een rijbaan van 20×40 aanwezig. En er is uiteraard volop gelegenheid voor het maken van een buitenrit of een mentocht over de Lemelerberg of naar Ommen en andere gebieden op de Sallandse Heuvelrug.

Als u een fiets, mountainbike of E-bike wilt huren dan is dat geen probleem. Als u dit van te voren doorgeeft zorgen wij dat de fietsen bij aankomst voor u klaar staan.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties